PROTOKOLL FRA MØTE I INSTITUTTSTYRET 07.06.2016

 

Til stede: Dag Harald Claes, Jostein Askim, Tora Skodvin, Elin Haugsgjerd Allern, Olav Schram Stokke, Atle Haugsgjerd, Guro Schmidt Øvregard, Simen Andre Medhus, Martin Håkan Weinberg

Referent: Ida Weseth Bjøru

 

Godkjenning av saksliste og eventuelle spørsmål om habilitet i saker som skal behandles. Oppfølging av saker som tidligere har vært behandlet i styret (muntlig orientering ved instituttleder).

Sakslisten ble godkjent. Atle Haugsgjerd anså seg selv som inhabil i sak 19/2016 og gikk ut under behandlingen av denne.

 

Saksliste

 

15/2016 Orienteringssak: Regnskapsrapport for 1. tertial 2016

Styret tok saken til orientering.

 

16/2016 Vedtakssak: Utlysning av åpen stipendiatstilling ved ISV

Vedtak: Styret ved Institutt for statsvitenskap godkjenner vedlagte forslag til utlysningstekst for en åpen stipendiatstilling (SKO1017), og lyser ut stillingen.

 

17/2016 Vedtakssak: Utlysning av stipendiatstilling ved ISV tilknyttet C-REX

Vedtak: Styret ved Institutt for statsvitenskap godkjenner vedlagte forslag til utlysningstekst for en stipendiatstilling (SKO1017) tilknyttet C-REX, og lyser ut stillingen.

 

18/2016 Vedtakssak: Utlysning av stipendiatstilling ved ISV tilknyttet prosjektet R-QUEST

Vedtak: Styret ved Institutt for statsvitenskap godkjenner vedlagte forslag til utlysningstekst for en stipendiatstilling (SKO1017) knyttet til prosjektet R-QUEST med de endringer som ble gjort under møtet, og lyser ut stillingen.

 

19/2016 Vedtakssak: Ny innstilling til åpen stilling som førsteamanuensis

Vedtak: Instituttstyret innstiller Staffan Kumlin til stilling som førsteamanuensis (SKO1011) ved Institutt for statsvitenskap. Dersom Kumlin skulle takke nei til stillingen, går tilbudet videre til innstilte nummer to. Det forutsettes at de i løpet av en toårsperiode deltar på universitetspedagogisk kurs eller legger frem dokumentasjon på at tilsvarende kurs er gjennomført. Det forutsettes at Love lærer seg norsk i løpet av en treårsperiode. Saken oversendes fakultetets tilsettingsutvalg for videre behandling.

 

Eventuelt

Instituttleder orienterte muntlig om pågående tilsettingsprosesser ved C-REX, samt om ISVs bemanningsplan for de neste fem årene som vil være en sak på stabsseminaret i juni, for så å bli forelagt styret til høsten.

   

 

Dag Harald Claes
instituttleder                                                                          Ida Weseth Bjøru
                                                                                             kontorsjef
 
Av Ida Weseth Bjøru
Publisert 15. juni 2016 14:09