PROTOKOLL FRA MØTE I INSTITUTTSTYRET 23.08.2016

 

Til stede: Anne Julie Semb, Jostein Askim, Tora Skodvin, Elin Haugsgjerd Allern, Jon Hovi, Peter Egge Langsæther, Guro Schmidt Øvregard, Tonje Stensland Holt

Forfall: Martin Håkan Weinberg

Referent: Ida Weseth Bjøru

 

Godkjenning av saksliste og eventuelle spørsmål om habilitet i saker som skal behandles. Oppfølging av saker som tidligere har vært behandlet i styret (muntlig orientering ved instituttleder).

Sakslisten ble godkjent. Det ble ikke reist spørsmål om habilitet.

 

Saksliste

 

20/2016 Vedtakssak: Tilsetting i åpen stilling som postdoktor ved ISV

Vedtak:

Styret tilsetter Jonathan Kuyper og Yvette Peters i stilling som postdoktor (SKO 1352) ved Institutt for statsvitenskap. Tilsettingen gjelder for en periode på fire år med 25 % pliktarbeid.

Dersom en eller begge takker nei til stillingen går tilbudet videre til innstilte nummer tre, osv. Dersom samtlige av de fem som er innstilt skulle takke nei, vil personen som bedømmelseskomiteen rangerte som nummer seks, bli innkalt til intervju.

Dersom den som tilsettes behersker norsk eller andre skandinaviske språk forutsettes det at vedkommende skaffer seg pedagogisk basiskompetanse i løpet av tilsettingsperioden innenfor pliktdelen på 25 %.

 

21/2016 Vedtakssak: Tilsetting i to stipendiatstillinger ved C-REX

Vedtak:

Styret tilsetter Eviane Leidig og Nina Høy-Petersen i treårig stilling som stipendiat (SKO1017) ved C-REX Senter for ekstremismeforskning ved Institutt for statsvitenskap. Dersom en eller begge skulle takke nei til stillingen, vil personene som bedømmelseskomiteen hadde rangert på en 5. og 6. plass bli innkalt til intervju. 

 

22/2016 Vedtakssak: Reviderte satser for timeregnskapet ved ISV

Vedtak:

Styret ved Institutt for statsvitenskap godkjenner de reviderte satsene for timeregnskapet ved ISV  med de endringene som framkom under møtet. Endringene vil ha virkning fra og med høstsemesteret 2016.

 

23/2016 Diskusjonssak: Bemanningsplan for faste vitenskapelige stillinger ved ISV 2016 - 2019

Bemanningsplanen ble lagt fram som en diskusjonssak. Styret vil bli forelagt hver enkelt stillingsutlysning som en vedtakssak.  

 

24/2016 Vedtakssak: Utlysning av 1 - 2 stillinger som førsteamanuensis innen internasjonal politikk ved ISV

Vedtak:

Styret ved Institutt for statsvitenskap godkjenner forslaget til utlysningstekst for 1 - 2 stillinger som førsteamanuensis (SKO1011) innen internasjonal politikk med de endringer som framkom under møtet.

Saken oversendes fakultetets tilsettingsutvalg for videre behandling.

 

25/2016 Vedtakssak: Utlysning av 1 - 2 stillinger som førsteamanuensis innen offentlig politikk og administrasjon ved ISV

Vedtak:

Styret ved Institutt for statsvitenskap godkjenner forslaget til utlysningstekst for 1 - 2 stillinger som førsteamanuensis (SKO1011) innen offentlig politikk og administrasjon med de endringer som framkom under møtet.

Saken oversendes fakultetets tilsettingsutvalg for videre behandling.

 

26/2016 Vedtakssak: Utlysning av 1 - 2 åpne stillinger som førsteamanuensis ved ISV

Vedtak:

Styret ved Institutt for statsvitenskap godkjenner forslaget til utlysningstekst for 1 - 2 åpne stillinger som førsteamanuensis (SKO1011) med de endringer som framkom under møtet.

Saken oversendes fakultetets tilsettingsutvalg for videre behandling.

.

 

27/2016 Vedtakssak: Utlysning av postdoktorstilling ved C-REX

Vedtak:

Styret ved Institutt for statsvitenskap godkjenner forslaget til utlysningstekst for en treårig postdoktorstilling (SKO1352) ved C-REX Senter for ekstremismeforskning med de endringer som framkom under møtet, og lyser ut stillingen.

 

 

Eventuelt

Det var ingen saker under "eventuelt".

   

 

Anne Julie Semb
instituttleder                                                                          Ida Weseth Bjøru
                                                                                             kontorsjef
 
Av Ida Weseth Bjøru
Publisert 23. aug. 2016 17:26 - Sist endret 8. jan. 2023 14:18