PROTOKOLL FRA MØTE I INSTITUTTSTYRET 02.11.2017

 

Til stede: Anne Julie Semb, Jostein Askim, Jon Hovi, Olav Schram Stokke, Tora Skodvin, Solveig Hillesund, Øyvind Colbjørnsen, Sverre Skre Aarønæs, Jon Eskild Ramsrud Kindberg. Student Karina Fjellheim deltok som observatør.

Referent: Ida Weseth Bjøru

 

Godkjenning av saksliste og eventuelle spørsmål om habilitet i saker som skal behandles. Oppfølging av saker som tidligere har vært behandlet i styret (muntlig orientering ved instituttleder).

Sakslisten ble godkjent.

Instituttleder redegjorde for et habilitetsspørsmål i sak 30/2017 som gjaldt et av medlemmene i bedømmelseskomiteen. Redegjørelsen vil bli arkivert i ePhorte som en merknad til saken. Styret vurderte det slik at merknaden ikke får følger for behandlingen av saken.

Jon Hovi reiste spørsmål om sin egen habilitet i sak 30/2017. Styret vurderte ham ikke som inhabil, men han valgte likevel å gå ut under styrets behandling av saken.

 

Saksliste

 

29/2017 Orienteringssak: Retningslinjer for innvilgelse av permisjon fra stipendiatstilling

Styret tok saken til orientering.

 

30/2017 Vedtakssak: Tilsetting i stilling som postdoktor (SKO 1352) ved C-REX

Vedtak:

Styret ved Institutt for statsvitenskap tilsetter Jacob Aasland Ravndal i midlertidig stilling som postdoktor (SKO 1352)  ved C-REX Senter for ekstremismeforskning. Tilsettingen gjelder for en periode på fire år med 25 % pliktarbeid. Det forutsettes at Ravndal skaffer seg pedagogisk basiskompetanse i løpet av tilsettingsperioden innenfor pliktdelen av stillingen. Dersom Ravndal takker nei til stillingen skal rangerte nr. 2 innkalles til intervju.

 

31/2017 Vedtakssak: Utlysning av stilling som stipendiat (SKO 1017) innen kommunal organisering, styring og ledelse

Vedtak:

Styret ved Institutt for statsvitenskap godkjenner vedlagte forslag til utlysningstekst for en stipendiatstilling (SKO 1017) innen kommunal organisering, styring og ledelse, og lyser ut stillingen.

 

 

 

 

Eventuelt

Reviderte retningslinjer for tildeling av småforskmidler ved Institutt for statsvitenskap ble diskutert. Den forrige versjonen av retningslinjene ble vedtatt av styret i 2006. Styret ga sin tilslutning til at saken ikke behandles som en vedtakssak. Den oppdaterte versjonen av retningslinjene kan leses her.

 

   

 

Anne Julie Semb
instituttleder                                                                          Ida Weseth Bjøru
                                                                                             kontorsjef
 
Av Ida Weseth Bjøru
Publisert 10. nov. 2017 15:49 - Sist endret 10. nov. 2017 15:49