PROTOKOLL FRA MØTE I INSTITUTTSTYRET 04.04.2017

 

Til stede: Anne Julie Semb, Jostein Askim, Carl Henrik Knutsen, Robert Huseby, Tora Skodvin, Solveig Hillesund, Guro Schmidt Øvregard, Thyra Askevold, Halfdan Magnus Garder.

Referent: Ida Weseth Bjøru

 

Godkjenning av saksliste og eventuelle spørsmål om habilitet i saker som skal behandles. Oppfølging av saker som tidligere har vært behandlet i styret (muntlig orientering ved instituttleder).

Sakslisten ble godkjent.

 

Saksliste

 

10/2017 Vedtakssak: Ny utlysning av rekrutteringsstilling ved ISV øremerket C-REX

Vedtak:

Styret ved Institutt for statsvitenskap godkjenner omgjøring fra stipendiatstilling til postdoktorstilling. Styret ønsker at den tematiske øremerkingen i kunngjøringsteksten nedtones noe, samt at kravet om å beherske et skandinavisk språk fjernes. Instituttleder gis fullmakt til å justere kunngjøringsteksten i henhold til innspillene fra styret.

 

11/2017 Vedtakssak: Tilsetting i stilling som postdoktor (SKO1352) ved C-REX

Vedtak:

Styret ved Institutt for statsvitenskap tilsetter Graham Macklin, Pietro Castelli Gattinara og Steven Van Hauwaert i stilling som postdoktor (SKO 1352) ved C-REX Senter for ekstremismeforskning. Tilsettingen gjelder for en periode på tre år.

 

 

Eventuelt

Kriterier for tilsetting i postdoktorstilling ble kort diskutert under møtet. Styret ønsker at dette settes opp som en egen diskusjonssak på et senere møte.

 

   

 

Anne Julie Semb
instituttleder                                                                          Ida Weseth Bjøru
                                                                                             kontorsjef
 
Av Ida Weseth Bjøru
Publisert 7. apr. 2017 15:05 - Sist endret 7. apr. 2017 15:05