Protokoll fra ekstraordinært styremøte 6. desember 2021

Møtet ble satt mandag 6. desember 2021 kl. 13, og avsluttet 13.20. Møtet ble avholdt via Zoom.

Tilstede fra styret:

Magnus Gulbrandsen (styreleder)

Asgeir Fløtre

Agnethe Dahl

Bjørn Høyland

Geir Ove Kværk

Asimina Michailidou

Martin Moland

Tilstede fra SV-fakultetet:

Seniorrådgiver Fredrik Emil Olsbu

Tilstede fra ARENA:

Daniel Naurin (senterleder)

Ida Hjelmesæth (administrativ leder)

Ordinære saker

V-SAK 1: Godkjenning av budsjett 2022

Saksdokument

Budsjettforslaget og dets forutsetninger ble gjennomgått. Grunnet UiOs overgang til nytt økonomisystem under DFØ, behandles årsbudsjett separat fra langtidsbudsjett. Budsjettet tar utgangspunkt i siste oppdaterte prognoser for årsavslutning for inneværende år samt forventet aktivitet i siste periode av 2021. Senteret forventer å avslutte 2021 med 4 mill. kr i akkumulert overforbruk, som vil være en reduksjon av overforbruket med 2,4 mill. kr. i løpet av 2021.

Det budsjetteres for kjente endringer vi vet om i året som kommer. Dette inkluderer inntekter og personalkostnader. Fordelingen fra SV er på 8,4 mill. kroner. Prosjektinntekter for løpende prosjekter er oppdatert i henhold til bevilgningsplaner. Utover kjente inntekter er det budsjettert med tilslag for to prosjekter; fellesløft-prosjektet ENROL, og MSCA Doctoral Network-prosjektet AGORA. Andre usikre forutsetninger inkluderer sykelønnsrefusjoner, som budsjetteres som tidligere år.

Det budsjetteres med 0 i årsresultat.

Styret anerkjenner at det budsjetteres i henhold til planlagt aktivitet, og for nye estimerte prosjektplaner, uten økt risiko.

 

Vedtak: Budsjettet for 2022 godkjennes.

Publisert 3. des. 2021 20:08 - Sist endret 11. apr. 2022 14:50