Protokoll fra møte i programrådet for kultur og kommunikasjon

 
Møtet ble satt 02. mars 2009, kl. 15.00, Rom 221 Harriet Holters hus, og hevet kl. 16.00.

Ove Solum, IMK
Ingjerd Hoem, SAI
Anne Krogstad, ISS
Martine Bjerva, PU
Marthe Nordengen Berntzen, PU
Joakim Dyrnes, referent

Forfall: Rolv Mikkel Blakar, PSI

Ordinære saker

V-SAK 1 Godkjenning av dagsorden

Ingen innsigelser

          
V-SAK 2 Godkjenning av protokoll møte 11.09.2008

Ingen innsigelser

          
V-SAK 3 Studiekvalitetsrapport

Krogstad orienterte om rapporten. PR var fornøyde med tallene som kommer frem av rapporten. PR understreket at det er viktig med en videreføring av kontakten med de innvolverte instituttene for å forsikre seg om at undervisningstilbudet ikke faller bort.

Studiekvalitetsrapporten ble vedtatt med endringer.

Saksdokumenter:

Studiekvalitetsrapport 2008
          

Diskusjonssaker

D-SAK 1 Justerende muntlig

Krogstad orienterte om justerende muntlig eksamen på KULKOM3090. Det var enighet i PR om endring av eksamensform på KULKOM3090 til justerende muntlig. Det skal jobbes videre med saken og det var enighet om å søke om endring til fakultetet.

Forslaget til endring av eksamensform ble vedtatt av PR.

          
D-SAK 2 Tilsynssensors rapport

Krogstad orienterte om tilsynssensors rapport. PR synes tilsynsrapporten er lite presis. Det var imidlertid enighet om at man må reflektere hvorvidt humaniora er tungt nok inne i programmet. Dette var et punkt i tilsynssensors rapport.

Programleder og studiekonsulent skal undersøke hvor lenge tilsynssensor skal sitte og hvorvidt man skal bytte tilsynssensor når avtalen med sittende tilsynssensor går ut. Det skal også gjøres en vurdering om hvor ofte tilsynssensor skal benyttes. Rammene for tilsynssensor skal også vurderes.

Tilsynssensors rapport ble tatt til etterretning.

Saksdokumenter:

Tilsynssensors rapport
          

Orienteringssaker

O-SAK 1 KULKOM lagt under Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi

Krogstad og Dyrnes orienterte. Det ble diskutert hvordan KULKOM kan innlemmes formelt i styrende organer ved instituttet. Det ble fremmet forslag om å formalisere møter utenfor instituttstyret. Saken skal følges opp av programleder.

          
O-SAK 2 Bortfall av særavtalen

Dyrnes orienterte.

          
O-SAK 3 Studentene orienterer

Studentrepresentantene orienterte om Programutvalget sitt arbeid og om tilbakemeldinger fra studenter på programmet. Blant arrangementene PU hadde i høst var hyttetur og julbord. Det arrangeres også mye av studenter utenfor PU. PU vil begynne å arrangere faglige lunsjer. PU har fått mange positive tilbakemeldinger fra studenter vedr. studiet og det sosiale på programmet. Det har kommet tilbakemeldinger om at SOSANT1400 og MEVIT2110 er vanskelig. Det ble diskutert hvorvidt man skal ha anbefalte seminargrupper for KULKOM-studenter. Programleder og studiekonsulent skal vurdere saken videre.

          
O-SAK 4 Evaluering 1001 H08

Krogstad orienterte.

          
O-SAK 5 Seminaropplegg V09, endringer

Krogstad orienterte om endringer som var gjort i seminaropplegget på KULKOM1001 våren 2009. Endringene var gjort på bakgrunn av tilbakemeldinger fra studentene.

          
O-SAK 6 Fagpresentasjon av KULKOM for arbeidsgivere

Krogstad orienterte.

          
O-SAK 7 Studentsamtaler

Dyrnes orienterte om studentsamtalene han hadde med 1. årsstudenter på KULKOM i uke 8. Tilbakemeldingene fra studentene var svært positive. Dyrnes skriver en rapport om samtalene som sendes til PR-medlemmene.

          

Ordinære saker

V-SAK 4 Eventuelt

Ingen saker ble tatt opp.

          
Publisert 29. sep. 2010 15:10 - Sist endret 26. juli 2023 10:06