Referat fra programrådsmøtet 19.april 2012

Til stede: Raino Malnes (leder), Knut-Andreas (metode), Jon Hovi (IP), Øivind Bratberg (KP, vara), Tora Skodvin (PECOS), Åse Gornitzka (OPA). Fra Fagutvalget: Trond Skjerve og Gjertrud Strand Sanderød. Fra administrasjonen: Ingrid Gauden-Kolbeinstveit (BA, referent) og Kristina Enge (MA, PECOS).

Ingen kommentarer til innkalling og dagsorden

Sak 5.12: Orientering om KPs nye fordypningsmulighet i politikk og utvikling.

Sak 6.12: Foreløpige undervisningsplaner for 2013

Vedtak: Programrådet vedtok de foreløpige undervisningsplanene for vår 2013 og høst 2013 med de endringer som framkom i møtet.

Sak 7.12: Sammenslåing av relaterte masteremner

Et notat fra områdelæreren ved Komparativ politikk inviterte til diskusjon om (a) sammenslåing av masteremner med beslektet tematikk, og (b) jevnlig, helst årlig, arrangement av masteremner med tematikk som står sentralt i faget, gis jevnlig, helst hvert år. Det er naturlig å se de to forslagene i sammenheng, siden det første vil kunne lette gjennomføringen av det andre. Programstyret ønsker ikke å styre stabens virksomhet på noen av disse punktene. Men områdelærerne oppfordres til å vurdere (a), og ta saken med de berørte foreleserne, når muligheten for sammenslåing foreligger.  Det er også ønskelig at emner med generell tematikk tilbys med en viss regularitet.

Sak 8.12: Eventuelt

En foreleser ga nylig en student tillatelse til å møte til eksamen i et masteremne han ikke var tatt opp i. Det er ikke anledning til å gi slik tillatelse.

Av ingrga
Publisert 6. juni 2012 16:42 - Sist endret 12. nov. 2013 14:06