Referat fra programrådsmøte 26.05.2016

Til stede: Tora Skodvin, Åse Gornitzka, Robert Huseby, Bjørn Høyland , Dag Harald Claes (for Målfrid Braut-Hegghammer)

Fra administrasjonen: Kristina Enge (master), Elin Nilsen (bachelor)

Fra fagutvalget: Tonje Stensrud Holt, Marit S.L. Kvernenes

Forfall: Jon Hovi, Målfrid Braut-Hegghammer

 

O-sak 23/16: Frister for innlevering i bolkefag

Fristen for innlevering av hjemmeoppgaver i bolkefag på masternivå blir fom H16 satt til søndag kl.23.59 i 6.uke av hver bolk. På den måten unngår vi innleveringsfrister fra forrige bolk etter at undervisningen i neste bolk har startet slik det er nå. Studentene trenger ikke lenger levere hjemmeoppgaver i papirkopi, de skal bare leveres på Fronter.

O-sak 24/16: Praksisemne for masterstudier

Vi er godt i gang med å utrede muligheter for å opprette et praksisemne for masterstudenter i statsvitenskap. 4.mai hadde vi et vellykket sonderingsmøte med interesserte potensielle vertsinstitusjoner.

V-sak 25/16 Læringsmål på bachelor og master

NOKUT har gjennomført en evaluering av læringsmålbeskrivelser for 28 bachelor-, master- og PhD-programmer innen statsvitenskap ved norske universiteter og høyskoler, og vurdert i hvilken grad de er i samsvar med Nasjonalt kvalifikasjonsrammeverk (NKR). Når det gjelder våre BA- og MA-programmer i statsvitenskap finner de noen avvik fra NKR. Kristina og Tora har laget forslag til reviderte læringsmålbeskrivelser for disse programmene.

Vedtak: Ny tekst godkjennes med endringene som framkom på møtet.

V-sak 26/16 Foreløpig undervisningsplan våren 2017

Noen små justeringer I undervisningsplanen kom fram. Det ble påpekt at det kun skal være én emneansvarlig per emne, selv om flere navn kan stå på semestersiden.

Vedtak: Undervisningsplanen godkjennes med endringer som framkom på møtet.

Publisert 26. aug. 2016 09:19