PROTOKOLL FRA INSTITUTTSTYRET 27.10.2011

 

PROTOKOLL FRA INSTITUTTSTYRET 27.10.2011

Til stede: Øyvind Østerud, Dag Harald Claes, Harald Baldersheim, Lawrence Rose, Anne Julie Semb, Rune Karlsen, Guro Schmidt Øvregard, Adrian Moripen

Meldt forfall: Sean Lobo

Referent: Ida Weseth Bjøru

SAKSLISTE:

 

17/2011 Tilsetting av Carl Henrik Knutsen i midlertidig stilling som  postdoktor

Vedtak:

Institutt for statsvitenskap tilsetter Carl Henrik Knutsen i midlertidig stilling som postdoktor SKO1352 på eksternt finansiert prosjekt med tiltredelse 01.12.2011. Tilsettingen gjelder for fire år med 25 % pliktarbeid. Undervisningsdelen av stillingen finansieres av ISV.

 

18/2011 Utlysning av fast stilling som førsteamanuensis i internasjonal politikk

Vedtak:

Styret ved Institutt for statsvitenskap godkjenner vedlagte forslag til utlysningstekst for førsteamanuensisstilling (SKO1011) i internasjonal poltikk med den endringen som framkom under møtet, og anbefaler Det samfunnsvitenskapelige fakultet å lyse ut stillingen.

Endringen i teksten består i at det settes et komma etter setningen "Den som tilsettes må kunne dekke undervisningsoppgaver på alle nivåer (bachelor, master , ph.d.)" , og følgende ledd tilføyes etter kommaet: "inkludert deler av undervisningen i samfunnsvitenskapelige forskningsmetoder."

Styret anbefaler at setningen tas inn i fremtidige stillingsutlysninger som en standardformulering.

 

19/2011 Utlysning av fast stilling som universitetslektor

Saken ble vedtatt med fem stemmer.

Vedtak:

Styret ved Institutt for statsvitenskap godkjenner vedlagte forslag til utlysningstekst for stilling som universitetslektor med de endringer som framkom under møtet, og anbefaler Det samfunnsvitenskapelige fakultet å utlyse stillingen.

Endringene i teksten består i at formuleringen "metode og statistikk" tre steder i teksten endres til "samfunnsvitenskapelige forskningsmetoder". I tillegg strykes følgende setning: "Undervisningsspråket er hovedsakelig norsk."

 

20/2011 Utlysning av stilling som postdoktor knyttet til CICEP

Vedtak:

Styret ved Institutt for statsvitenskap godkjenner vedlagte forslag til utlysningstekst for postdoktorstilling (SKO1352) og lyser ut stillingen.

 

21/2011 Valg av instituttleder og nestleder for perioden 2012 – 2015

Vedtak:

Instituttstyret slutter seg til valgkomiteens innstilling og velger Dag Harald Claes til instituttleder og Jostein Askim til nestleder for perioden 2012 - 2015.

 

22/2011 Regnskapsrapport for 2. tertial

Instituttstyret tok saken til orientering.

 

Eventuelt: Harald Baldersheim tok opp prosedyrene for valg av representanter til instituttstyret. Styret konkluderte med at prosedyrene bør gjennomgås før neste valg om fire år.

 

 

 

   

 

Øyvind Østerud
Instituttleder                                                                          Ida Weseth Bjøru
                                                                                             kontorsjef
 
Av Ida Weseth Bjøru
Publisert 31. okt. 2011 10:50 - Sist endret 6. nov. 2011 13:42