PROTOKOLL FRA INSTITUTTSTYRET 28. MARS 2011

 

 

Top of Form

Bottom of Form

Til stede: Øyvind Østerud, Dag Harald Claes, Bjørn Erik Rasch,  Hanne Marthe Narud, Anne Julie Semb, Rune Karlsen, Siv Håberg, Sean Lobo, Helga Rognstad

Fra adm.: Jenny Nornes og Ida Weseth Bjøru (referent)

 

PROTOKOLL:

10/2011 Videreutdanningstilbud innen policy-analyse

I henhold til årsplanen for 2011 jobber ISV med å etablere et nytt etter-og videreutdanningstilbud. Arbeidet ledes av Tor Saglie, og vil omfatte et emnetilbud på mellom 10 og 30 studiepoeng innen policy-analyse med et case-orientert undervisningsopplegg. Det retter seg primært mot ansatte innen offentlig forvaltning, men vil også kunne være attraktivt for andre yrkesgrupper. Det er en forutsetning at tilbudet skal være selvfinansierende, og at involverte fagpersoner ved ISV skal lønnes gjennom overtidsbetaling. Tilbudet vil bli driftet av Studieavdelingen sentralt, og planlegges igangsatt høsten 2011. 

Styret tar orienteringen til etteretning.

 

11/2011 Oppnevning av valgstyre for valg av instituttleder, stedfortreder og instituttstyret for perioden 2012-2015

Enstemmig vedtak:

Instituttstyret ved Institutt for statsvitenskap oppnevner et valgstyre bestående av Ottar Hellevik, Tor Otterholt, Siv Håberg og Sean Lobo

 

12/2011 Innstilling til førsteamanuensisstilling i offentlig politikk og administrasjon (SKO 1011) ved Institutt for statsvitenskap

 

Enstemmig vedtak:


A) Instituttstyret ved Institutt for statsvitenskap foreslår overfor Det samfunnsvitenskapelige fakultet å tilsette Jostein Askim til stilling som førsteamanuensis (SKO 1011) ved Institutt for statsvitenskap.

Det forutsettes at Askim i løpet av en toårsperiode deltar på universitetspedagogisk kurs eller legger fram dokumentasjon på at tilsvarende kurs er gjennomført.

B) Instituttstyret ved Institutt for statsvitenskap foreslår overfor Det samfunnsvitenskapelige fakultet å tilsette Åse Gornitzka til stilling som førsteamanuensis (SKO 1011) ved Institutt for statsvitenskap.

Det forutsettes at Gornitzka i løpet av en toårsperiode deltar på universitetspedagogisk kurs eller legger fram dokumentasjon på at tilsvarende kurs er gjennomført. 

Dersom både Askim og Gornitzka takker nei til stillingen går tilbudet til Haug og Sverdrup. Dersom enten Askim eller Gornitzka takker nei til stillingen, går saken tilbake til instituttet for rangering mellom Haug og Sverdrup.

Saken oversendes tilsettingsutvalget ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet for endelig tilsettingsvedtak.

  

Sak 13/2011 Innstilling til førsteamanuensisstilling (SKO 1011) ved Institutt for statsvitenskap

Enstemmig vedtak:

A) Instituttstyret ved Institutt for statsvitenskap foreslår overfor Det samfunnsvitenskapelige fakultet å tilsette Bjørn Kåre Høyland til stilling som førsteamanuensis (SKO 1011) ved Institutt for statsvitenskap. Dersom Høyland takker nei til stillingen går tilbudet videre til innstilte nummer tre.

Det forutsettes at Høyland i løpet av en toårsperiode deltar på universitetspedagogisk kurs eller legger fram dokumentasjon på at tilsvarende kurs er gjennomført.

B) Instituttstyret ved Institutt for statsvitenskap foreslår overfor Det samfunnsvitenskapelige fakultet å tilsette Elin Haugsgjerd Allern til stilling som førsteamanuensis (SKO 1011) ved Institutt for statsvitenskap. Dersom Allern takker nei til stillingen går tilbudet videre til innstilte nummer tre.

Det forutsettes at Allern i løpet av en toårsperiode deltar på universitetspedagogisk kurs eller legger fram dokumentasjon på at tilsvarende kurs er gjennomført. 

Saken oversendes tilsettingsutvalget ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet for endelig tilsettingsvedtak. 

 

 

           

Øyvind Østerud   

Instituttleder                                        Ida Weseth Bjøru 

                                                               fungerende kontorsjef                                                     

                                                       

Publisert 1. mars 2011 14:53 - Sist endret 29. mars 2011 15:57