PROTOKOLL FRA KONSTITUERENDE INSTITUTTSTYREMØTE 19.12.2011

 

PROTOKOLL FRA KONSTITUERENDE INSTITUTTSTYREMØTE 19.12.2011

Til stede: Øyvind Østerud, Anne Julie Semb, Elin Allern, Anton Steen, Carl Henrik Knutsen, Guro Schmidt Øvregard, Adrian Moripen, Helene Rütsche, Dag Harald Claes (observatør) .
 

Meldt forfall: Jostein Askim

Referent: Ida Weseth Bjøru

 

Høsten 2011 har det vært avholdt valg av leder, nestleder og medlemmer av styret ved Institutt for statsvitenskap for perioden 2012 - 2015. Det ble avholdt et konstituerende møte for det påtroppende styret 19.12.2011.

Sak 1: Orientering om styrets sammensetning og myndighetsområde

Instituttets styringsreglement ble gjennomgått, med særlig vekt på punktene om myndighetsområde og sammensetning, herunder punktet om undervisningsleder i § 2.2. Styret slutter seg til at Raino Malnes vikarierer for Anne Julie Semb som undervisningsleder i 2012, med møterett i styret som observatør uten stemmerett i de tilfellene hvor han ikke møter som vararepresentant. Det ble også orientert om at ledelsen går inn for at programlederne for statsvitenskap og PECOS fra nå av deltar på hverandres programrådsmøter som observatører med talerett, for å bedre informasjonsflyten og samarbeidet om undervisningsplanleggingen ved instituttet. Det ble også orientert om arbeidet med å finne nye områdelærere for neste fireårsperiode.

 

 

Øyvind Østerud                                                                        Ida Weseth Bjøru
instituttleder                                                                              kontorsjef

 
Av Ida Weseth Bjøru
Publisert 19. des. 2011 16:39 - Sist endret 19. des. 2011 16:42