PROTOKOLL FRA INSTITUTTSTYREMØTET 11.2.2019

Til stede: Anne Julie Semb, Jostein Askim, Haakon Gjerløw, Olav Schram Stokke, Tora Skodvin, Elin Haugsgjerd Allern, Øyvind Colbjørnsen, Janicke Eckhof

Referent: Guro Schmidt Øvregard

 

Saksliste: 

Godkjenning av saksliste og eventuelle spørsmål om habilitet i saker som skal behandles. Oppfølging av saker som tidligere har vært behandlet i styret (muntlig orientering ved instituttleder). 

 

5/2019 Orienteringssak: Regnskapsrapport for ISV per 3. tertial 2018

Instituttstyret tar regnskapsrapporten til orientering

 

6/2019 Vedtakssak: Innstilling til stilling som førsteamanuensis (SKO1011) innen internasjonal politikk (sikkerhetspolitikk) ved Institutt for statsvitenskap

Vedtak: 

Insituttstyret innstiller Manuel Vogt til stilling som førsteamanuensis (SKO1011) innen internasjonal politikk ved Institutt for statsvitenskap. Det forutsettes av Vogt i løpet av en toårsperiode deltar på universitetspedagogisk kurs eller legger frem dokumentasjon på at tilsvarende kurs er gjennomført. Det forutsettes videre av Vogt lærer seg norsk i løpet av en treårsperiode. 

Saken oversendes fakultetets tilsettingsutvalg for videre behandling.

 

7/2019 Vedtakssak: Høringsuttalelse om forslag om senterorientering ved SV-fakultetet

Vedtak: 

Instituttstyret godkjenner høringsuttalelsen om forslag til senterorganisering ved SV-fakultetet, med de endringer som fremkom i møtet. Høringsuttalelsen oversendes fakultetet innen fristen 15. februar.

 

 

Anne Julie Semb
instituttleder                                                                          Guro Schmidt Øvregard
                                                                                             kontorsjef
Publisert 18. feb. 2019 14:09 - Sist endret 29. mars 2019 13:45