PROTOKOLL FRA INSTITUTTSTYREMØTET 13.3.2019

Til stede: Anne Julie Semb, Jostein Askim, Signy Vabo, Olav S. Stokke, Haakon Gjerløw, Janicke Eckhof, Øyvind Colbjørnsen, Elin H. Allern

Referent: Guro Schmidt Øvregard

 

Saksliste: 

Godkjenning av saksliste og eventuelle spørsmål om habilitet i saker som skal behandles. Oppfølging av saker som tidligere har vært behandlet i styret (muntlig orientering ved instituttleder).

 

8/2019 Vedtakssak: Tilsetting av Fredrik Dybfest Hjorten i eksternfinansiert stilling som postdoktor (SKO1352) uten forutgående kunngjøring

Vedtak: 

Styret ved Institutt for statsvitenskap tilsetter Fredrik Dybfest Hjorten i tre-årig stilling som postdoktor SKO1352 ved Institutt for statsvitenskap, uten foregående kunngjøring. Tilsettingen gjøres under forutsetning av ekstern finansiering.

 

9/2019 Vedtakssak: Tilsetting i stilling som postdoktor (SKO1352) ved C-REX

Vedtak: 

Instituttstyret tilsetter Milan Obaidi i midlertidig stilling som postdoktor (SKO 1352) ved C-REX, senter for ektremismeforskning. Tilsettingen gjelder for en periode på fire år med 25% pliktarbeid. 3 år av stillingen finansieres av C-REX og pliktarbeidet finansieres av Psykologisk institutt.

Det forutsettes at Milan Obaidi skaffer seg pedagogisk basiskompetanse i løpet av tilsettingsperioden innenfor pliktdelen. 

 

10/2019 Diskusjonssak: Finansiering av et fjerde undervisningsår for eksternfinansierte rekrutteringsstillinger

Oppsummering av diskusjonen i møtet:

Instituttstyret er positiv innstilt til at instituttet dekker et fjerde underivisningsår for eksternfinansierte rekrutteringsstillinger, forutsatt at det er godt samsvar mellom instituttets undervisningsbehov og den aktuelle søkerens kompetanse, og budsjettsituasjonen tillater det .  

 

 

Anne Julie Semb
instituttleder                                                                          Guro Schmidt Øvregard
                                                                                             kontorsjef
Publisert 29. mars 2019 14:16 - Sist endret 22. mai 2019 12:22