Protokoll fra instituttstyremøte, 29. mai 2020

 

Til stede (møtet ble holdt i Zoom):

Styrerepresentanter: Bjørn Erik Rasch, Elin Lerum Boasson, Tora Skodvin, Tore Wig, Tobias Bach, Kristin Ven Bruusgaard, Ilze Gehe, Øystein Lekve, Hermann Zimmermann.

Undervisningsleder Bjørn Høyland deltok i møtet med talerett, men uten stemmerett.

Referent: Dagfinn Hagen

 

Saksliste: 

Godkjenning av saksliste og eventuelle spørsmål om habilitet i saker som skal behandles. Oppfølging av saker som tidligere har vært behandlet i styret (muntlig orientering ved instituttleder). 

Sakslisten ble godkjent. 

Tore Wig meldte seg inhabil i sak 18/2020.

 

13/2020 Vedtakssak: Åpen utlysning av stillinger som stipendiater (SKO1017) ved Institutt for statsvitenskap 

Vedtak:

Styret ved Institutt for statsvitenskap godkjenner vedlagte forslag til utlysningstekst for inntil tre åpne stipendiatstillinger (SKO 1017), og lyser ut stillingene.

 

14/2020 Vedtakssak: Utlysning av stilling som stipendiat (SKO1017) øremerket valgforskningsprogrammet ved Institutt for statsvitenskap 

Vedtak:

Styret ved Institutt for statsvitenskap godkjenner vedlagte forslag til utlysningstekst for en fire-årig stipendiatstilling (SKO 1017) øremerket Valgforskningsprosjektet ved Institutt for statsvitenskap, og lyser ut stillingen.

 

15/2020 Vedtakssak: Utlysning av stilling som stipendiat (SKO1017) øremerket prosjektet PART ved Institutt for statsvitenskap 

Vedtak:

Styret ved Institutt for statsvitenskap godkjenner vedlagte forslag til utlysningstekst (med de korrigeringer som fremkom under møtet) for en stipendiatstilling (SKO 1017) tilknyttet prosjektet PART, og lyser ut stillingen. Utlysningen gjøres under forutsetning av ekstern finansiering.

 

16/2020 Vedtakssak: Utlysning av stilling som stipendiat (SKO1017) øremerket prosjektet WELTRUST ved Institutt for statsvitenskap 

Vedtak:

Styret ved Institutt for statsvitenskap godkjenner vedlagte forslag til utlysningstekst for en stipendiatstilling (SKO 1017) tilknyttet prosjektet WELTRUST, og lyser ut stillingen.

Utlysningen gjøres under forutsetning av ekstern finansiering.

 

17/2020 Vedtakssak: Tilsetting i stilling som førsteamanuensis – Internasjonal politikk - (SKO1011) ved Institutt for statsvitenskap 

Vedtak:

Instituttstyret innstiller Daniel Naurin til stilling som førsteamanuensis (SKO1011) ved Institutt for statsvitenskap. Dersom Naurin skulle takke nei til stillingen, går tilbudet videre til innstilte nummer to. Det forutsettes at den som ansettes i løpet av en toårsperiode deltar på universitetspedagogisk kurs eller legger frem dokumentasjon på at tilsvarende kurs er gjennomført. Det forutsettes videre at de som ikke behersker et skandinavisk språk, lærer seg norsk i løpet av en treårsperiode.

Saken oversendes fakultetets tilsettingsutvalg for videre behandling

 

18/2020 Vedtakssak: Tilsetting i stilling som førsteamanuensis – åpen stiling - (SKO1011) ved Institutt for statsvitenskap 

Vedtak:

Instituttstyret innstiller Jonathan Kuyper, Jørgen Bølstad, Sirianne Dahlum og Jana Krause til stillinger som førsteamanuensis (SKO1011) ved Institutt for statsvitenskap. Bare dersom tre av de som tilbys stilling takker nei, går tilbudet videre til Koos. Det forutsettes at de som ansettes i løpet av en toårsperiode deltar på universitetspedagogisk kurs eller legger frem dokumentasjon på at tilsvarende kurs er gjennomført. Det forutsettes videre at de som tilsettes lærer seg norsk i løpet av en treårsperiode.

Saken oversendes fakultetets tilsettingsutvalg for videre behandling.

 

19/2020 Vedtakssak: Tilsetting i stilling som postdoktor - (SKO1352) ved Institutt for statsvitenskap 

Vedtak:

Styret tilsetter Solveig Hillesund, Anne-Kathrin Kreft og Peter Egge Langsæther i stilling som postdoktor (SKO 1352) ved Institutt for statsvitenskap. Dersom en av de takker nei til stillingen, går tilbudet videre til neste på listen. Tilsettingen gjelder for en periode på fire år, med 25% pliktarbeid. Det forutsettes at den som tilsettes skaffer seg pedagogisk basiskompetanse i første del av tilsettingsperioden.

 

20/2020 Orienteringssak: Digital plan og høstens undervisning

Studieleder Bjørn Høyland orienterte om den digitale planen for høsten 2020.

 

Eventuelt

Det var ingen saker under eventuelt

 

 

Bjørn Erik Rasch                                                                   Dagfinn Hagen

instituttleder                                                                          kontorsjef

 

 

 

Publisert 25. mai 2020 09:41 - Sist endret 8. juni 2020 14:48