Møte i LAMU 1. mars 2022

Velkommen til første møte i LAMU for perioden 2022.

Ordinære saker

Sak 1 - Godkjenning av saksliste

Godkjent

Sak 2 - Godkjenning av referat 

Godkjent refrat fra LAMU 6.september 2021

Orienteringssaker

 

Sak 3 - Orienteringssaker til/fra driftsområdene Øvre og Gaustad

Ingen saker fra EA.

Til innmeldte saker fra studentrepresentanten:

Ventilasjon i Lesesal ESH

Ventilasjon i ESH A blokk påvirkes av renovasjonsarbeidet i ESH B blokk. EA bestiller kontroll av ventilasjonsanlegg og kanalens. Kontrollrapporten oversendes Kari Pound Davies for videreformidling. ES ber om at klage på ventilasjon i studentpuben også meldes i EAs meldeportal slik at dette også undersøkes i den bestilte kontrollen Se Send melding til Eiendomsavdelingen - Universitetet i Oslo (uio.no)

EA styrer ikke tilganger til lesesaler. Spørsmålet om kortlesere i lesesalene i ESH følges opp av Kari Davies i dialog med Vaktsentralen.

Sak 4 - Studentrelaterte saker

Se sak 3.

Sak 5 - Saker fra læringsmiljøkontakten

SV-info har en stor beholdning selvtester for Covid-19 og deler ut til ansatte og studenter. Informasjon om dette er sendt til enhetene og det er lagt oppslag til studentene på elektroniske infotavler.

Sak 6 -Saker fra lokalt hovedverneombud (LHVO)

Brannvernopplæring

UiO Sentralt har utviklet rutiner for brannvernopplæring, med beskrivelser av roller og ansvar. Men det virker som at dette i varierende grad er inkorporert i rutiner ute på enhetene på SV, f.eks det at ledere er ansvarlige for brannvernopplæring av ansatte og bør ta kurs i brannvern for å kunne gi god informasjon videre etc. LHVO presenterte innspill fra et møte med de lokale hovedverneombudene der brannvernrådgiver Trond Gran Larsen presenterte UiO’s rutiner for brannvernopplæring. LHVO oppfordret til diskusjon og erfaringsutveksling om brannvernopplæring på fakultetet og ønsket samtidig svar på hvilken praksis som i dag eksisterer for brannvernopplæring på fakultetet og hvilken informasjon som går til ledere.

Velferdstiltak

LHVO bemerket at det var lagt til en egenandel på fakultetets vårfest for administrativt ansatte. Dette har det ikke vært før og LHVO ønsket derfor svar på om fakultetet har redusert budsjettet til velferdstiltak.

 

Oppussing av ES hus

LHVO bemerket at det ikke har vært åpnet for medvirkning på lang tid og etterlyste mulighet for medvirkning.

 

Ukraina

LHVO uttrykte bekymring for ansatte og studenter påvirket av krigen og ba fakultetet være oppmerksom på behov for tilrettelegging og oppfølging for denne gruppen i tillegg til å være observant på eventuell trakassering.

 

 

Sak 7 Orinetering om fakultetets innmeldte brukerbehov til Eiendomsavdelingen

v/eiedomskoordinator Kari Henriksen

Presentasjon

Sak 8– Eventuelt

Ingen saker

 

 

Publisert 1. mai 2022 18:23 - Sist endret 1. mai 2022 18:23