Allmøte 2021

Programutvalget for profesjon kaller inn til årsmøte!

Vi er glade for å gjennomføre et fysisk allmøte og gleder oss til å møtes uten skjerm som middel. Allmøtet vil finne sted i auditorium 4 i Harald Schjelderups hus tirsdag den 14. september kl. 16:15-17:30.

Studentene ved PSI er opptatt av å ha et velfungerende studentdemokrati. Dette er helt avgjørende for å sørge for at studentene blir ivaretatt og hørt. Vi som er studenter ved PSI er heldige som har en instituttledelse som ønsker studentenes beste. For å gjennomføre tiltak som bedrer hverdagen for oss alle er det helt avgjørende med en samlet og representativ student-stemme.

På allmøtet vil det velges representanter til tre viktige verv:  

  1. Studentrepresentant i instituttstyret. Som representant i insitituttstyret sitter du som en likeverdig representant i instituttets øverste organ. Her fattes vedtas beslutninger om instituttets strategi og budsjett. Styret har også ansvar for endelig vedtak i forbindelse med ansettelser og utlysninger av stillinger. Her vil du lære mye om hvordan et universitet driftes! Det er om lag et møte i måneden, og det medfølger et lite honorar per møte.  
  2. Studentrepresentant i programrådet. I programrådet jobber vi for å kvalitetssikre innholdet i de ulike studieretningene. Vi jobber også med det psykososiale miljøet på PSI. Sagt på en annen måte; Mens insitituttstyret legger de overordnede planene for strategien på psi, så jobber programrådet mer konkret for hvordan dette skal iverksettes i praksis. Det er omtrent et møte i måneden og medfølger et lite honorar.
  3. Studentrepresentant i SV-SU. Som SVSU representant er du bindeleddet mellom studentdemokratiet ved psykologisk institutt og ved samfunnsvitenskapelig fakultet. Din oppgave er å hjelpe organene kommunisere, gjennom å både sitte i SVSU utvalget på fakultetsnivå, samtidig som du sitter i fagutvalget på instituttnivå. I tillegg kan du påta deg prosjekter og verv, i tillegg til driften av organene.  

Nominasjon 2021-22:

Du kan nominere kandidatur til verv i SVSU, Instituttstyret og Programrådet via denne linken: https://nettskjema.no/a/213138

Publisert 25. aug. 2021 11:06 - Sist endret 27. aug. 2021 09:57