Protokoll

17. januar 2023, kl. 12.15-14.00, møterom 929 Eilert Sundts hus og på zoom

Instituttstyremedlemmer til stede: Rune Flikke, Marianne Lien, Christian Krohn-Hansen, Keir James Cecil Martin (deltagelse via zoom), Kenneth Bo Nielsen, Anna Kristine Johansen, Kirsten Ingeborg Greiner, Oda Tegnander, Elias Strand.

Andre til stede: Økonomirådgiver Fredrik Emil Olsbu til V-SAK 3, han forlot møtet kl. 13) og Guro Frostestad (sekretær).

Saker til behandling i åpent møte

Ordinære saker

V-SAK 1

Det var ingen bemerkninger til dagsorden

V-SAK 2

Det var ingen bemerkninger til protokoll fra møte 8/2022 

Protokoll

Vedtakssak

V-SAK 3

Endring av administrasjonsreglement for Sosialantropologisk institutt. Ansettelse av instituttleder i åremålsstilling på 4 år  (SKO 1475) ved Sosialantropologisk institutt

Notat fra instituttledelsen av 10. januar 2023, samt forslag til endret styrings- og administrasjonsreglement, tidsplan, kunngjøringstekst var lagt ved saken.

Instituttleder Rune Flikke presenterte bakgrunnen for saken og forslaget om å gjøre de nødvendige vedtak som skal til for å starte en prosess med tilsetting av instituttleder, herunder endring av styrings- og administrasjonsreglement og godkjenning av kunngjøringstekst. I tillegg bes instituttstyret godkjenne forslaget om at nåværende instituttleder fungerer til ny er ansatt. 

Vedtak
Instituttstyret foretok en avstemming og godkjente instituttleders forslag om å tilsette instituttleder mot 3 stemmer (Keir James Cecil Martin, Anna Kristine Johansen og Elias Strand).

Instituttstyret godkjente forslaget om å gjøre endringer av styrings- og administrasjonsreglement for Sosialantropologisk institutt, samt kunngjøringstekst med de endringene det var enighet om i møtet.

Instituttstyret godkjente forslaget om at nåværende instituttleder fungerer til ny er ansatt.

Forslaget oversendes fakultetsstyret, og ved godkjenning der til universitetsstyret for endelig godkjenning. 

V-SAK 4

Eventuelt 

Ingen saker ble tatt opp under dette punktet

Publisert 18. jan. 2023 15:43 - Sist endret 18. jan. 2023 15:43