Referat Programrådsmøte 3/2018

Til stede: Tone Druglitrø, Taran Thune, Stian Klasbu. Sekretær: Sibel Thorsen. 

Forfall: Helene Lindemann, STS-representant. 

Orienteringssaker

  • Arbeid med sensorveiledninger er i gang. Tone orienterte om arbeidet. Innspill tas til etterfølge og sensorveiledning oppdateres. 
  • Universitas-sak om forsinket sensur: http://universitas.no/nyheter/64634/matte-vente-nesten-fire-maneder-pa-mastersensur-de/. Orientering om utfordringer ved sensurarbeid på TIK. Det utarbeider bedre rutiner for dette, men ønske om å endre frister. Diskutert videre under diskusjonssak 1. 
  • Planlegging og gjennomføring av muntlig høring denne høsten. Implementering av muntlig høring er i gang. Dette får igjen konsekvenser for sensurfrister, se diskusjonssak 1. 

 

Diskusjons- og vedtakssaker

  • Endring av frister for innlevering av masteroppgave. Med dagens frist på våren er det for kort tid til at man vil klare å få igjennom all sensur og muntlig høring før juli. Det er også adminstrativt sett unødvendig med 4 frister i året (en ordinær og en utsatt frist per semester) og det er derfor fremmet forslag om kun 1 frist per semester. Forslag om å endre frist sendes ut til studentene på høring. 
  • Masterseminarer for studenter. Stian undersøker med studentene om årsaker til lite oppmøte på masterseminarene i høst. 
  • Promotering av og rekruttering til masterprogrammet. Det skal jobbes mer med målrettet markedsføring av programmet det kommende året. Ulike arrangementer som planlegges er Jubileumsferiring av TIK 20 år, "Åpen Dag" for masterprogrammene på SV, karrierearrangement og karriereintervjuer. Studentene oppfordres til å skape plattformer for alumni-arrangement og nettverk.   

 

 

 

Publisert 15. okt. 2018 11:38 - Sist endret 10. juni 2024 10:21