Referat programrådsmøte 19. februar 2019

Til stede: Tone Druglitrø, Ana Delgado Aleman, Taran Thune, Sunniva Brå, Pål Alvsaker. Sekretær: Mina Aasterud.

Forfall: Taran Thune, Sunniva Brå.

Diskusjonssaker

  • Studentevaluering av TIK4001 høst 2018

Rådet diskuterte resultatet av studentevalueringen av TIK4001 for høst 2018 og hvordan man kan forbedre emnet basert på studentenes tilbakemeldinger.

Det ble foreslått at underviserne kan ta i bruk flere funksjoner i Canvas, og at dette vil kunne brukes til å gi skrivetrening og å skape større læringsutbytte for studentene. Videre bør Canvasbruken være mer organisert, for eksempel for organiseringen av opplastede filer. En mulighet er at emneansvarlig har en rolle som koordinator.

  • Studentundersøkelsen 2018. Hva synes studentene våre om masterprogrammene sine? (Her finner dere resultater for TIK og for ESST).

Rådet hadde en rask gjennomgang av resultatene for ESST og TIK fra Studentundersøkelsen 2018.

 

Orienteringssaker:

  • Tilsynssensorordningen. TIK trenger tilsynssensorer og programrådet vil ha en rolle i å utforme oppdraget til tilsynssensorene. Tone orienterer.

Tone orienterte om tilsynssensor på TIK. Et formål med ordningen er å produsere en rapport vi på senteret kan bruke til å forbedre programmene våre. TIK har gjort en del endringer siden 2017 vi kan få vurdert, i tillegg til tilbakevendende saker det kan være aktuelt å få tilbakemelding på. Rådet ble enige om at Tone skal lage et forslag til hvilke punkter TIK særlig vil ha belyst av tilsynssensoren, som sendes ut i forkant av neste programrådsmøte og diskuteres der.

  • Orientering om nytt initiativ med gjennomføring av informasjonsmøte for masterprogrammer på fakultetet.

Mina orienterte om at 19. mars 2019 skal alle masterprogrammene på Samfunnsvitenskapelig fakultet presenteres på et felles informasjonsmøte.

 

Andre saker:

  • Pål informerte om at det er opprettet et programutvalg. De jobber foreløpig kun politisk, men vil i fremtiden også ha sosiale arrangementer.
  • Praktisk informasjon til studentene på TIK. Det ble tatt opp at praktisk informasjon som innlogging på universitetets nett, å ta i bruk studentmailen mm. ikke når ut til alle studentene ved TIK, som ofte kommer utenfra Universitetet i Oslo. Rådet ble enige om at slik informasjon i større grad kan inkluderes ved TIKs velkomstmøte eller lignende arena.

 

 

Publisert 12. feb. 2019 13:39 - Sist endret 1. mars 2019 09:34