Protokoll fra programrådsmøte i sosiologi

Rom 221, kl. 10.15- 11.00

Til stede: Katrine Fangen, Torkild Lyngstad, Anne Krogstad, Tore Rafoss, Nan Zou Bakkeli, Fredrik Engelstad, Arne Mastekaasa, Mirjam S. Folkvord (studentrepresentant), Adrian F. Rogne (studentrepresentant), Stian Andreassen (studiekonsulent BA), Kathrine Løvberg (sekretær)

SAK 1
Saksnr. 26/13
Godkjenning av saksliste og referat fra møtet 9. oktober, eventuelle spørsmål om inhabilitet i saker som skal behandles.

Vedtak:
Programrådet godkjenner saksliste og referat

Saksdokumenter:
Referat fra møtet 9. oktober

 

SAK 2
Saksnr. 27/13

Diskusjonssak

Seminarer og obligatorisk aktivitet i temaspesialiseringsemnene BA

Det var enighet blant programrådsmedlemmene om at nåværende ordning med obligatorisk oppgave og seminarer på 2000-emnene bør opprettholdes. Det kom imidlertid fram et ønske om delvis endring av innholdet på seminarene, blant annet med mer teoretisk diskusjon og pensumdugnader. Dersom antall seminarganger økes fra tre til fire, kan de to første gangene handle om pensum/teori, mens de siste kan handle om presentasjon og tilbakemeldinger på emneoppgavene. Ønsket om flere seminarganger vil formidles videre, i og med at Programrådet ikke på egen hånd kan foreta beslutninger som innebærer økt ressursbruk.

Notat

 

 
SAK 3
Saksnr 28/13

Diskusjonssak

Forslag til svar på brev til forrige programrådsmøte

Medlemmene stilte seg bak forslaget. Forslaget vedlegges forrige møtes referat

 

 

SAK 4
Saksnr 29/13

Eventuelt

Fredrik Engelstad ønsker å arrangere idedugnader rundt masteroppgaven tidlig neste semester. På den måten skal studentene komme i gang med masteroppgaven tidlig.

 
Publisert 7. nov. 2013 15:08 - Sist endret 8. nov. 2013 09:47