Dekankandidater for perioden 2024-2027

Her finner du informasjon om kandidatene som stiller til dekanvalg på SV-fakultetet for perioden 2024-2027. Eventuelle andre dekankandidater annonseres fortløpende frem til 13. oktober. Mer informasjon om valget finner du her.  

Dekankandidat Anne Julie Semb

Jeg ønsker å stille til valg for en ny periode fordi dekanjobben gir muligheter til å påvirke fakultetets utvikling den neste fireårsperioden. Jeg stiller til valg sammen med Lars Tjelta Westlye (PSI), som forskningsdekan. Med oss på laget har vi også Tora Skodvin (ISV) som studiedekan.

I kommende periode ønsker vi å bygge videre på alt det gode arbeidet som utføres både på forskningssiden og på undervisningssiden. Samtidig står hele UH-sektoren foran store endringer som vil påvirke fakultetets rammevilkår på måter vi enda ikke kjenner.

Vi har lang erfaring med forskningsledelse og undervisningsledelse og samarbeid med andre fagområder og med administrasjonen, og vi mener vi til sammen har erfaring og kompetanse som gjør oss godt skodd til å lede fakultetet i den kommende fireårsperioden.

Les valgplattformen til Anne Julie Semb og hennes team

Publisert 21. juni 2023 10:10 - Sist endret 29. sep. 2023 09:02